VOOR-SPRONG

ORGANISATIES

voor organisaties

Op zoek naar jong talent dat anders denkt en doet?

Wij recruiten, plaatsen en begeleiden het beste talent*. Een SPRNG’R word je niet zomaar: onze medewerkers (HBO/WO) hebben een uitgebreide screening ondergaan. We selecteren de uitblinkers en matchen hen met de juiste organisatie.
Is er een match? Dan start de SPRNG’R en gaat aan de slag. SPRNG’Rs werken één jaar bij een organisatie, waar ze één of meer rollen en/of opdrachten uitvoeren.

 

4 dagen per week is een SPRNG’R aan het werk en 1 dag per week trainen, coachen en begeleiden (on the job) wij onze talenten bij Voor-Sprong. Ons doel: hoe haal je het beste uit de opdrachtgever en jezelf.

De SPRNG’Rs zijn in dienst bij Voor-Sprong en worden een jaar lang gedetacheerd. We hanteren één vast all-in tarief. Elke 3 maanden is er een overleg om te evalueren en resultaten te bepalen. We komen na wat we beloven.

*We zijn gespecialiseerd in het economisch domein: Opleidingen die hierbinnen vallen zijn o.a. Commerciële Economie, Business Innovation, Ondernemerschap & Retailmanagement, Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, Facility Management, International Business enz

kernwoorden Voor-Sprong

Onze partners en SPRNG'Rs aan het woord

‘Vanwege de gevoeligheid is het prettig om iemand van buiten de organisatie in te zetten op het project. Zij kan zich gemakkelijk binnen verschillende afdelingen manoeuvreren.’

‘De coaching van de SPRNG’R vanuit Voor-Sprong gaf ons extra zekerheid dat de opdracht goed zou worden afgerond.
En dat is ook gebeurd.’

‘De frisse blik zorgde voor een hogere slagingskans van het project omdat de kennis bij ons ontbrak en wij ook niet wisten hoe de ontwikkelingen zouden gaan.’

De opdrachtgever

Kom langs

Kop koffie doen?

Wij zijn altijd in voor een goed gesprek. We drinken een kop koffie of thee en gaan na wat we voor elkaar kunnen betekenen.