VOOR-SPRONG

Het ontwikkelprogramma

Jij bepaalt mede de invulling

Bij Voor-Sprong zorgen we dat jij met jouw unieke talenten maximale impact hebt bij de opdrachtgevers. Een persoonlijk ontwikkeltraject dat je zelf vormgeeft en bestaat uit wekelijkse trainingsdagen, coaching, intervisie, e-learning en masterclasses.

Het Voor-Sprong ontwikkelprogramma is opgebouwd rond 4 pijlers maar is tailormade. Afhankelijk van je opdracht en je eigen ontwikkeling bepaal jij mede de invulling. Jij bent aan Z.

gedurende 12 maanden

Hoe werkt het?

  1. Onboarding programma van 2 dagen.
  2. 4 dagen werken; learning by doing.
    Je werkt 4 dagen per week aan impact bij een van onze opdrachtgevers.
  3. 1 dag ontwikkeling en training.
    Samen met de andere talenten zit je in een talentpool die elke week één dag naar ons ‘thuis’ in Arnhem komen.
  4. Het hele traject krijg je persoonlijke begeleiding; over jezelf en je opdracht.
    Tijdens het traject krijg je individuele coaching, mentoring en ben je onderdeel van een intervisiegroep. Om zo het maximale uit jezelf te halen. Zo leer je jezelf en je mede-trainees écht kennen.


Én we willen samen ‘goed’ doen.

Samen met de andere trainees gaan we na hoe we tijdens het ontwikkelprogramma ook een opdracht voor een sociale onderneming of stichting kunnen uitvoeren.

Kom langs

Maandelijkse meetup of kennis maken

Kopje Koffie doen?

Je bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem (businesspark Arnhems Buiten). Om kennis te maken, bij te praten of nieuwe ideeën op te doen. We zijn altijd in voor een gesprek. We kunnen dan onder het genot van een kop koffie/thee elkaar beter leren kennen. Wij helpen je graag verder!

Wil je deelnemen aan de meetup of weten wanneer de meetups plaatsvinden? Klik dan hier.